Menu
Your Cart

РАЗВИТИЕ RSS Feed

Развитие на детето до 1 година

Развитие на детето от 1 до 3 години

Развитие на детето от 3 до 5 години

Развитие на детето над 5 години

Игри за деца

Ясла и детска градина

Ранното развитие на детето не е някаква мода, както смятат много хора, а необходимост, продиктувана от нуждите на съвременния свят. Потенциалът на детето е много по-голям от лесното оцветяване на шаблонни рисунки или скучното лепене на зайчета, които влизат в плана на работа с децата в детските градини. Без специални познания детето тръгва на училище без необходимите навици и система от знания.

Да, всяко дете се развива строго индивидуално, постепенно усвоява собствените си възможности, с които се превръща във възрастен. Ако се занимаваш с детето си системно и планирано, използваш различни методи за развитие от най-ранна детска възраст, способностите му ще се изразят много по-рано, отколкото при деца, с които никой не се занимава.

В раздела „Развитие“ можеш да намериш отговори на най-различни въпроси по тази тема:

  • Кой метод на ранно развитие да избереш?
  • С какво точно да занимаваш детето?
  • От каква възраст да започнеш?

Не подминавай тези въпроси, защото най-интензивното развитие на творческите и умствените способности на децата се случва от 1,5 до 3,5 години. Към третата година на 70% завършва развитието на клетките на главния мозък, а към шестата година – на 90%.

23 март Динамична гимнастика за деца
i.atanasova 0 694
Много родители си задават въпроса: да правят ли динамична гимнастика с децата си, или не? Всеки трябва да реши сам за себе си. Но ако не си сигурна, че детето ти има нужда от такава гимнастика, по-доб..
18 март Полезен масаж за бебета
i.atanasova 0 808
За да се развива бебето бързо и да е здраво, трябва всеки ден да му правиш масаж. Той не само укрепва организма, а и повдига настроението.И така, как да направиш масаж на бебето си? При масажа за деца..
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)