Menu
Your Cart

Хранителни добавки

Витамин Д за бебета и деца на капки | BioMall Витамин Д за бебета и деца на капки | BioMall
Ново Най-продаван
Партньор: BioMall
Витамин Д за децаЕдва ли има човек, който никога не е чувал за витамин Д. Но най-вече от този витамин се интересуват младите майки – да приемат или да не приемат децата им витамин Д е един от най-често задаваните въпроси на майките към лекарите на децата им. С какво е толкова специален витамин Д за ..
26.37 лв.
Без данък:26.37 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

За някои майки е странно да говорим за добавки за бебета, но всъщност те са често помощ, а някои дори са необходими за поддържане доброто здраве на бебето.

Тук не става дума за лечебни средства, а за натурални добавки към режима на бебето – витамини, минерали, полезни мастни киселини, капки за намаляване на дискомфорта при никнене на зъбки, продукти, които облекчават колики, такива, които укрепват здравето на стомашно-чревния тракт на бебето, и други.

На първо място, на бебето му е необходим витамин Д. Този витамин е необходим на бебето още от самото начало на неговия живот, тъй като той подпомага абсорбирането на фосфора и калция, без които скелетът, костите и мускулите на бебето не могат да се сформират правилно.

Витамин Д се препоръчва като добавка към храненето на бебето. Често витаминът се добавя към адаптираното мляко или се дава директно с лъжичка за бебета. Освен това той се произвежда в самия организъм на всеки човек под въздействието на слънцето, но това означава, че трябва постоянно да оставяш детето си директно под слънчевите лъчи.

Прието е витамин Д да се добави към хранителния режим на бебето около първия месец след раждането му. Педиатърът ще те ориентира кога точно да го добавиш.

Що се отнася до другите витамини, само лекар може да ти даде правилен съвет, тъй като в хранителния режим на бебето ти се появява постепенно твърда храна, която съдържа необходимите микроелементи, под въпрос е обаче колко точно ще получи то от нея.

Всъщност в някои случаи витаминните добавки могат наистина да са просто необходими. Това се отнася най-вече за недоносените бебета и такива с по-слаб имунитет. Но това трябва да се случва само по лекарска препоръка. Като цяло, никога не давай на бебето си добавка или витамини, дори и в минимални дози, без да се консултираш първо с лекаря на детето!

Витамините за бебета трябва да се дават спрямо инструкциите и само в препоръчителната доза. При предозиране с някой витамин може да се застраши здравето на детето.

При бебетата все още не е регулирана функцията на стомашно-чревния тракт, а всички знаем колко важно е това за общото здраве и силния имунитет на всеки човек. Затова тук ще откриеш и подходящи за малки деца пробиотици и пребиотици, с които ще подпомогнеш балансирането на чревната микрофлора на детето си и ще успееш да намалиш дискомфорта от коликите и другите стомашно-чревни неразположения, които биха могли да се появят.

В Смехорански магазин ще откриеш хранителни добавки за бебета с проверено качество и чистота на производство. Добавките за бебета, които предлагаме, се произвеждат от доказани и сертифицирани за тази дейност производители, преминали са всички проверки и са с доказано добро качество и максимално полезно действие, съответно и безопасни за употреба.

Работим с партньори, на които се доверяваме, които избират високото качество и достъпните цени на добавките за бебета, които предлагат. Знаем колко важно е това и затова избираме такива партньори, които също го знаят.

Довереи се на онлайн магазин за бебета и деца Смехоран, избирай най-доброто за своето бебе!