Menu
Your Cart

Женско здраве RSS Feed

До детето през целия му живот върви най-близкият му човек – мама. Тя не може да боледува и да не се чувства добре, защото на крехките ѝ и в същото време толкова силни рамене лежи огромната отговорност за детето, което във всеки един момент може да има нужда от помощта ѝ, от нежните ѝ грижи, внимание и ласки.

Затова след раждането всяка жена е просто длъжна да следи зорко здравето си, да не допуска при боледуване да се получават каквито и да било усложнения и да не се самолекува.

Разделът „Женско здраве“ ще ти помогне да разбереш с каква напаст си се сблъскала. Тук е описано подробно протичането на различни болести, които могат да се проявят след раждането:

  • Алопеция (косопад) и пърхот;
  • Гъбички;
  • млечница;
  • Мастит и лактостаза;
  • Папиломавирус;
  • Хипотония и хипертония и много други.

Във всяка статия са описани подробно възможните причини за заболяването, симптомите, диагностиката, различните методи за лечение (медикаментозни и народни) и профилактика. Освен това на жените след раждането им се иска да продължат да бъдат красиви, затова в този раздел влизат също и статии за това как да се вкараш в ред, полезни съвети за грижа за кожата и косата, контролиране на излишното тегло.

27 апр Ниско кръвно при жените – причини
i.atanasova 0 1348
Някои хора бъркат ниското кръвно налягане с хипотония. Но на практика това са различни неща. При хипотония артериалното налягане е по-ниско от 90/60. При това се среща рядко и изисква своевременно сер..
01 апр Как да махнеш корема след раждането?
i.atanasova 0 989
Почти всяка втора жена си мечтае да махне корема след раждането. Да, не всички имат истинска нужда от това. Можеш да провериш лесно дали на теб ти е необходимо – трябва само да сравниш обема на бедрат..
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)