Menu
Your Cart

ИНТЕРЕСНО RSS Feed

Децата са страхотни – с тях никога няма да ти е скучно. Нелепите и смешни истории, веселият им и заразяващ смях, неразбираемото им бръщолевене и невероятните измислени думи и объркан словоред – всичко това ни позволява на нас като възрастни да се откъснем от света на суетата и проблемите, да се гмурнем в света на детството, самите ние да станем за миг малки и безгрижни. В семействата, където има деца, цари щастие, мир и уют.

Всяко дете е цяла една Вселена, която на родителите тепърва им предстои да открият и за самите себе си, и за околните. Всичко любопитно и весело за тях е събрано в сайта в специалния голям раздел „Интересно“. За по-удобно е разделен на части:

  • Празници – идеи за детски и семейни тържества, помощ в избора на подаръци – един от най-актуалните проблеми за цялото семейство целогодишно.
  • Тестове – те ще помогнат на родителите да преценят дали и колко правилно възпитават чедото си и не бъркат ли някъде в изпълнението на тази важна задача.

Във всеки от тези подраздели можеш да намериш тематични, много полезни и развлекателни статии за родители, които искат да повдигнат своето настроение и това на детето.

Очаквай скоро