Menu
Your Cart

Тестове RSS Feed

Добър родител ли си? Знаеш ли как да възпитаваш правилно детето си? Интересни тестове, които ще ти помогнат да си отговориш на въпросите, да разбереш какъв родител си, да те накарат да помислиш по-надълбоко над поведението си, за да избегнеш грешки за в бъдеще и да избереш правилния път.

Същото нещо се отнася и за децата ти – не надценяваш ли възможностите и развитието им? Колко добре ги познаваш? За всички най-тайни страни на малката личност ще ти помогнат да разбереш лесните и ненатоварващи тестове за най-малките, които ще са истинско удоволствие за тях.

В раздела „Тестове за деца и родители“ можеш да откриеш най-различни въпросници с подробни разшифрования на получените резултати, които ще ти помогнат да разбереш:

  • Добър родител ли си;
  • Положителните и отрицателните страни на отношенията ти с детето;
  • Характера на детето ти;
  • Склонностите му, талантите му, интересите му;
  • Скрити психологични проблеми в семейството и много други.

За да разбереш дали си на сигурен път като родител, за да видиш навреме скритите таланти в детето си, възможностите му, а в някои случаи и проблемите му, задължително от време на време правете психологически тестове за деца и възрастни.

10 март Доколко позволяваш на детето си да бъде самостоятелно?
i.atanasova 0 733
Разбира се, притесняваш се за детето си: ще падне ли, кога ще се научи да ходи, ще може ли да се облича само и т.н. Но се опитай да не се притесняваш толкова. Дай на детето си известна свобода.Тестът,..
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)