Menu
Your Cart

Захранване RSS Feed

От храненето на детето през първата година от неговия живот зависи здравето му и отношението му към едни или други продукти за в бъдеще. Затова е толкова важно от дете да възпитаваш в него истински ценител не само на вкусната, а преди всичко на здравословната храна. И това започва още със захранването преминаването от кърмене или хранене с адаптирано мляко към друга храна, по-твърда и разнообразна.

Как да направиш това правилно, без да навредиш на здравето на детето си и доставяйки му само радост от новите открития в храната? Защото независимо, че по това време храносмилателната система на бебето вече се е развила добре, много продукти все още са му забранени. В раздела „Захранване“ можеш да намериш отговори на много важни въпроси за това какво трябва да яде бебето от 6-тия месец нататък:

  • Кои продукти влизат в първото захранване;
  • Под каква форма трябва да са те;
  • Рецепти за ястия, с които може да се глези бебето;
  • Какво трябва да знаеш за напитките през първата година от живота на детето;
  • Изключително подробна информация за приготвянето на каши за захранване.

Веднага щом забележиш, че бебето ти започва да проявява интерес към храната на възрастните, вече се е научило да седи уверено, поникнали са му първите зъбки, значи е време да се замислиш върху всички тези въпроси.

29 апр Захранване с риба
i.atanasova 0 5316
Ако майката е яла риба през бременността си, бебето се ражда с високи IQ показатели. Това се случва заради това, че рибата съдържа компонент, който помага за изграждане на тъканите на главния мозък.Но..
18 март Кога се захранва бебе?
i.atanasova 0 1160
Захранването е първото запознаване на детето с нов тип храна. Едно от условията за въвеждане на твърда храна в менюто на бебето е да прояви интерес към храната „за възрастни“. Захранването става в мал..
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)