Menu
Your Cart

Дневен режим RSS Feed

В живота на всяко дете голямо значение има дневният режим - той подпомага пълноценното развитие на детето, оформя неговия характер, важно условие е за правилното му възпитание. Животът по график е гаранция за здраве и добро самочувствие за децата във всяка възраст. Той помага на родителите да планират деня, да успеят с всичко и да не пропуснат нищо.

Но как да подредиш хаотичния безпорядък в живота на детенцето, ако то не иска да се впише в установените от теб рамки? На тези и много други въпроси ще намериш отговори тук, в раздела „Дневен режим“. Той ще ти подскаже как:

  • Да организираш свободното време на детето;
  • Да приспиш будещото се дете, което бърка деня и нощта;
  • Как да накараш детето да яде в точното време;
  • Как да редуваш съня, храненето и разходките с децата в различните възрасти;
  • Как да възпитаваш организираност у детето си;
  • Как да планираш собственото си време спрямо дневния режим на детето си.

Играта, общуването, пълноценният сън, балансираното хранене, физическите упражнения, разходките – всичко това трябва да присъства всеки ден в живота на малкото човече от деня, в който се е появило на бял свят. Само така ще успееш да му осигуриш пълноценно физическо развитие и оформяне на личността – два фактора, които играят огромна роля в живота на всеки човек.

12 ное Как да сложиш детето да спи, без да плаче?
i.atanasova 0 669
Детето расте, развива се и опознава света около себе си. Около него се случват толкова интересни неща! Затова много деца не искат за спят, дори и да са много уморени. В този случай се опитай създадеш ..
11 ное Необходим ли му е дневен сън на детето?
i.atanasova 0 643
Дневният сън на дете под 4-годишна възраст е необходимост, а е просто препоръка. Детският организъм още не е в състояние да издържа без почивка. Затова трябва да вложиш максимални усилия, за да спи де..
26 март Детският сън – 8 правила за родители
i.atanasova 0 730
Продължителния сън е много важен за детския организъм. Той подпомага съзряването на главния мозък и правилното развитие на детето. Освен това хормонът на растежа се произвежда точно по време на сън. З..
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)