Menu
Your Cart

Блог - кърмене RSS Feed

22 ное Как да избереш сутиен за кърмачки?
i.atanasova 0 633
Кърменето е важен етап в процеса на нормалния растеж и развитие на детето. На бебето му е много трудно да се адаптира към новия за него свят. Кърмата ще ти помогне да го храниш с необходимите му микро..
27 юли Поддържащ сутиен за бременни – как да избереш?
i.atanasova 0 720
През бременността гърдите се уголемяват много, стават по-обемни, по-тежки, стават чувствителни и болезнени при допир. За да се предпазиш от неприятното усещане, дискомфорта и стриите по гърдите, се пр..
26 юли Правила за избор и употреба на подплънки за гърди
i.atanasova 0 668
Кърмата по принцип се смята за най-полезна. В нея се съдържат най-много витамини и минерални компоненти. Няма нищо по-хубаво на света от майка, която кърми бебето си. Това е специален процес, който ол..
07 юли Трябва ли да ходиш на курсове за бъдещи родители?
i.atanasova 0 912
Курсовете за бъдещи родители сега ги има буквално във всеки град. Въпросът е само в това дали да ходиш на такива курсове. Сериозен аргумент „за“ са многото положителни отзиви на по-опитните ти приятел..
27 апр Ниско кръвно при жените – причини
i.atanasova 0 1387
Някои хора бъркат ниското кръвно налягане с хипотония. Но на практика това са различни неща. При хипотония артериалното налягане е по-ниско от 90/60. При това се среща рядко и изисква своевременно сер..
23 март Как да избереш подходяща храна за бебето?
i.atanasova 0 974
Здравето не детето зависи до голяма степен от това с какво и как се храни то. Ако поради някакви причини не можеш да кърмиш, трябва да избереш качествено адаптирано мляко за бебето си.Ако по-рано са д..
19 март Защо бебето не качва килограми и какво да правиш?
i.atanasova 0 5986
Майките винаги много се притесняват, ако бебето им не качва килограми и в сравнение с другите деца на същата възраст изглежда по-дребно и слабичко. Въпреки че този параметър е обусловен от индивидуалн..
09 фев Трябва ли да кърмиш?
i.atanasova 0 809
Кърмата е не просто храна за детето, тя оказва огромно влияние върху физическото и психическото му здраве. А за жените кърменето е профилактика на болести на женската репродуктивна система.В състава н..
04 фев Промените в гърдите през бременността
i.atanasova 0 1101
Всички знаем колко ценна и полезна е майчината кърма, но съвсем не всички майки знаят какви промени се случват с гърдите им по време на тяхната бременност. А да знаеш за физиологичните процеси, които ..
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)