Menu
Your Cart

За Смехоран

Няма човек, който се е родил научен!

Така е!

Майката е най-важният човек в живота на едно дете!

И това е така!

Детето е най-важното нещо в живота на една майка!

Това не са просто едни силни думи, изтъкани сме от хиляди емоции, усещания и разбирания за това твърдение!

Стимулирани от собствените си притеснения, чувства, емоции, страхове, несигурност, щастие, дилеми и куп други състояния, в които сме изпадали и изпадаме като майки, решихме да създадем едно място, на което да получим отговорите, които всяка майка си задава по пътя на майчинството, на което да можем да коментираме и да си помагаме една на друга по нелекия път да отглеждаме децата си по възможно най-добрия начин за тях и за нас като техни родители, където да можем да избираме пътя си информирано, свободно и отговорно! Смехоран е мястото, където можем да облечем всяка майчина емоция в думи, тук можем да открием отговори както на често задавани от всяка майка въпроси, така и на такива, които никога не сме предполагали, че можем да си зададем.

Смехоран ни дава възможност да си помагаме взаимно с информация, опит и различни методи и похвати, за да бъде всяко дете здраво, весело, усмихнато, да се развива по най-добрия и все пак индивидуален начин, да расте щастливо.

Защото децата са нашият свят!

Шарени, различни, весели и щури, усмихнати, невинни, доказващи се, борещи се, преоткриващи, объркани - децата са смисълът, силата, която ни движи, стимулът, който ни кара да вървим напред, причината да бъдем, да сме!