Menu
Your Cart

ХРАНЕНЕ RSS Feed

Кърмене

Изкуствено хранене

Захранване

Детско меню

Още от първите дни на живота на новороденото родителите му трябва да могат да избират от цялото разнообразие от продукти онези, които ще са полезни за здравето му. Ежедневното приобщаване на децата към правилното хранене трябва да се превърне в начин на живот на цялото семейство. Това ще постави основните на едно крепко здраве и силен имунитет за детето, ще го брани от атаките на вирусите и инфекциите, ще се отрази страхотно на оформянето на всички системи на малкия детски организъм.

Точно родителите контролират какви продукти да дават на децата си, в какъв вид и кои храни да не влизат в менюто му към даден момент. Понякога е много трудно да решиш дали да даваш една или друга храна, или не, позволено ли е детето да пие някаква определена напитка в конкретната възраст, или е по-добре да изчакаш. В решението на тези и много други подобни проблеми с детското меню ще ти помогне разделът „Хранене“, поместен в нашия сайт, в който ще намериш информация за:

  • Различни здравословни рецепти за детски ястия;
  • Продукти, които се препоръчват за деца от най-ранна детска възраст;
  • Питейния режим и напитките, които може да консумира детето;
  • Противопоказания за употребата на различни продукти от деца;
  • Кърменето и храненето с адаптирано мляко на новороденото.

Храненето на малкото дете е основата на по-нататъшния му здравословен живот. Поставяйки основите на правилното хранене, ти като негова майка ще му осигуриш дълги години безпроблемен, радостен и щастлив живот, необременен от често боледуване и слаб имунитет.


28 апр Как да направиш домашен кефир?
i.atanasova 0 1317
Приготвянето на домашен кефир, който да има ефективни лечебно-профилактични свойства, е много лесно. За целта ще ти трябва краве мляко и специална млечна закваска – кефирни гъбички. Ако не можеш да на..
27 апр Най-добрите продукти за повишаване на имунитета при децата
i.atanasova 0 938
За укрепване на здравето и повишаване имунитета на детето ще помогнат витамините и минералните вещества. По-полезно е да ги получават от зеленчуците и плодовете, отколкото от витаминни комплекси. Така..
25 март Мога ли да давам на детето шоколад?
i.atanasova 0 1040
Много от младите майки, изобщо родители, ги интересува въпросът дали могат да дават на децата си шоколад. Не е ли вреден шоколадът за детския организъм? Мненията са най-различни. Но не можем да кажем,..
23 март Как да избереш подходяща храна за бебето?
i.atanasova 0 917
Здравето не детето зависи до голяма степен от това с какво и как се храни то. Ако поради някакви причини не можеш да кърмиш, трябва да избереш качествено адаптирано мляко за бебето си.Ако по-рано са д..
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)