Menu
Your Cart

ГРИЖИ ЗА ДЕТЕТО RSS Feed

Грижи за новороденото

Детска козметика

Какво да купим?

Както знаем, всяко дете във всяка възраст има нужда от специално внимание и пълноценни грижи. От раждането на детето върху родителите се стоварват много и най-различни въпроси, като започнем с това от каква материя трябва да са направени бебешките бодита и завършим с това дали трябва да наказваме детето, че мрънка и капризничи.

Задачата на всяка майка е да осигури на малкия човек щастливо детство, но как да я превърнеш в начин на живот? Как да разпознаеш първите симптоми на надигащата се болест, как да планираш дневния му режим, разходките, храненето, да създадеш уют в стаята на детето?

В раздела „Грижа за детето“ ще намериш отговори на всякакви въпроси. Статиите са удобно разпределени по подраздели, така че ще ти е лесно да намериш необходимия ти материал:

  • Грижа за новороденото от първия ден на неговия живот;
  • Как да избереш козметика за детето си;
  • Да правиш добри покупки – как да избираш правилно нещата за детето, като започнем от лъжичките за хранене и завършим със столчето за кола.

Грижите за детето във всяка възраст не са проста работа, но са изключително важни. Затова трябва да се отнесеш към тях колкото се може по-сериозно и да не разчиташ на случайността: нека действията ти да отговарят на препоръките на лекарите и педагозите – специалистите, които знаят за какво става дума. Точно такива съвети сме събрали в този раздел.

30 март Може ли детето да си мие зъбите с паста за зъби за възрастни?
i.atanasova 0 1451
Когато дойде време детето да започне да си мие зъбите, много родители се интересуват дали може да използва пастата за зъби на възрастните вкъщи. В никакъв случай! Не само че не може, а и при избор на ..
29 март 10 въпроса за хигиената на бебето
i.atanasova 0 1992
След раждането на бебето всяка майка задава много въпроси. Грижите за бебето са истински проблем. В тази статия ще се опитаме да отговорим на основните въпроси за хигиената на бебето, които притеснява..
18 март Какво трябва да купиш първо за бебето?
i.atanasova 0 768
На първо място, за бебето трябва да купиш неща, които наистина ще са му необходими. Нека видим списъка с тези неща:Пелени (памперси) – те са необходими от първия ден след раждането на детето – още за ..
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)