Menu
Your Cart

Бременност по месеци RSS Feed

Пътят на бременността е дълъг 9 месеца – това е цяло пътешествие за младата майка и нейното бъдещо дете, което трябва да пропътуват заедно. За да премине максимално комфортно и за двамата, е добре жената да знае какви са особеностите при протичането на всеки месец от нейната бременност:

  • Какви изненади да очаква от собствения си организъм – проблеми със състоянието ѝ;
  • На кои продукти и витамини да наблегне през отделните етапи от износването на бебето – въпроси за правилното хранене;
  • Какво се случва с бебето в утробата на бременната жена – особености на оформянето на малкия организъм от първия до деветия месец;
  • Какви прегледи трябва да си направи в различните месеци от бременността – информация за изследванията и необходимите прегледи.

За всичко това и за още някои неща можеш да прочетеш в раздела „Бременност по месеци“, който предлага полезни съвети за всеки месец от износването на бебето – от първия до деветия. Информативните и подробни статии ще ти помогнат да усетиш цялата прелест на всеки миг от бременността си и да не изпуснеш нито един детайл.

Не е страшно да преминеш през този важен за всяка жена период от живота, ако го правиш спрямо препоръките на специалистите, няма да ти е трудно и да се подготвиш и за раждането.


27 апр Девети месец от бременността
i.atanasova 0 2977
Настъпването на деветия месец от бременността означава, че дългият период на износване на бебето приближава към своя край – раждането. Този период е най-трудният от психологична и физическа гледна точ..
19 апр Осми месец от бременността
i.atanasova 0 3257
Започва да ти става все по-тежко да „носиш“ корема си, все повече се уморяваш и все по-често имаш нужда от почивка. И това е нормално, защото бебето ти става доста голямо, а движенията му са по-активн..
16 апр Седми месец от бременността
i.atanasova 0 3117
Времето си тече и ето че настъпи седмият месец от бременността – 24-28 седмица. Какво се очаква в този период, как протича той? Тези въпроси вероятно вълнуват много бременни жени. Затова ще разгледаме..
13 апр Шести месец от бременността
i.atanasova 0 7951
Шестият месец от бременността се пада между 21-ва и 24-та седмица. През този период преминаваш във втората половина на своята бременност и вече се вижда, че си бременна.Промени в организма през 6-ти м..
13 апр Пети месец от бременността
i.atanasova 0 1144
Въпреки че бебето вече е пораснало доста предния месец, все още му стига мястото в корема на мама. Сега със сигурност можеш да разбереш дали спи детето, или не, как реагира на гласа на татко, на музик..
13 апр Четвърти месец от бременността
i.atanasova 0 1044
Четвъртият месец от бременността е период на добро настроение, сигурност и активност, когато се опитваш да изглеждаш перфектно. При това сега започва да ти стигат времето и силите не само за домашните..
09 апр Трети месец от бременността
i.atanasova 0 1687
Колко благополучно ще премине бременността, зависи до голяма степен от това как я възприемаш самата ти. Затова се опитвай да получаваш само положителни емоции.Разбира се, безкрайните изследвания и пре..
09 апр Втори месец от бременността
i.atanasova 0 922
Вероятно ти се е налагало да чуваш колко много им се яде на бременните жени нещо соленичко през втория месец от бременността. Може и при теб да са се появили вече някакви предпочитания към храните?Спо..
26 март Първи месец от бременността
i.atanasova 0 846
Всички ние знаем, че всеки човек по природата си има външни прилики с майка си и с баща си. Информацията за това, на кого ще прилича детето, съдържат в себе си яйцеклетката и сперматозоидът. Тази инфо..
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)