Menu
Your Cart

Детска козметика RSS Feed

Всички деца са беззащитни и крехки – тънка кожа, нежен пух вместо коса – всичко това изисква специални грижи. Но как да се грижиш за тялото на новороденото, без да навредиш на здравето му? Можеш ли да предпазиш чувствителната му кожа от различни дразнения, дерматити, обриви, алергии? Правилно подбраните козметични средства за грижа за най-малките ще ти помогнат да се погрижиш за бебето си, а на него – да е спокойно, здраво и щастливо.

В раздела „Детска козметика“ са събрани статии, които ще ти помогнат да прецениш какви шампоани и лосиони, кремове и масла да избереш за бебето и детето, за да се погрижиш за него, без да навредиш на здравето му:

  • Каква трябва да е козметиката за бебета и деца;
  • Какви средства са необходими за грижа за кожата и косата на децата в различните възрасти;
  • На кое трябва да обръщаш внимание, когато купуваш козметика за деца;
  • Какъв трябва да е съставът на козметичните средства;
  • Какво производство е най-добре да избираш за козметиката на своето дете.

Детската кожа постоянно и ежедневно се нуждае от защита, от внимателно почистване и обилно хидратиране. Този ефект може да се получи само ако се използва специално разработена козметика за деца.

29 март Най-добрият слънцезащитен крем за деца – на кой да се довериш?
i.atanasova 0 640
Трябва да внимаваш, когато детето ти е на слънце, за да не пострада здравето му. Кожата на малките е много чувствителна към ултравиолетовите лъчи: много е тънка, а защитните ѝ функции все още не са до..
29 март Как да избереш детска козметика?
i.atanasova 0 678
За бебето не е необходимо да купуваш много козметика, но тя трябва да е с високо качество и е желателно да е с билкови екстракти и натурални масла.В момента има много кремове, балсами със съдържание н..
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)