Menu
Your Cart

Блог - гърди RSS Feed

27 юли Поддържащ сутиен за бременни – как да избереш?
i.atanasova 0 62
През бременността гърдите се уголемяват много, стават по-обемни, по-тежки, стават чувствителни и болезнени при допир. За да се предпазиш от неприятното усещане, дискомфорта и стриите по гърдите, се пр..
26 юли Правила за избор и употреба на подплънки за гърди
i.atanasova 0 48
Кърмата по принцип се смята за най-полезна. В нея се съдържат най-много витамини и минерални компоненти. Няма нищо по-хубаво на света от майка, която кърми бебето си. Това е специален процес, който ол..
11 юни Двадесета седмица от бременността
i.atanasova 0 72
В календата на бременността ти вече се вижда кръгла цифра – 20-та седмица, така че, поздравления! Какво те очаква през тази седмица?Развитие на бебето през 20-та седмица от бременносттаВсеки орган на ..
09 апр Как да избегнеш стриите и да запазиш формата на гърдите си след раждането?
i.atanasova 0 214
През бременността гърдите ти започват да се променят. Благодарение на действието на хормоните те се уголемяват, променят формата си, ареалът на зърната ти става по-тъмен. За 9 месеца бременност и за п..
24 март Възстановяване на гърдите след раждане – ефективни упражнения и съвети
i.atanasova 0 144
Проблемите с възстановяването на гърдите след раждане вълнуват много жени. Въпреки всички съвети от специалистите, а също и добре полаганата грижа преди и след кърменето, гърдите все пак губят своята ..
05 фев Втора седмица от бременността
i.atanasova 0 172
Много гинеколози твърдят, че през този период от бременността е прекалено рано да се констатира зараждането на нов живот. Но майката Природа и женската интуиция в повечето случаи не грешат, най-важнот..
04 фев Промените в гърдите през бременността
i.atanasova 0 259
Всички знаем колко ценна и полезна е майчината кърма, но съвсем не всички майки знаят какви промени се случват с гърдите им по време на тяхната бременност. А да знаеш за физиологичните процеси, които ..
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)