Menu
Your Cart

Блог RSS Feed

17 яну С какво е опасна предлежащата плацента?
i.atanasova 0 1126
В други статии вече разгледахме какво представлява плацентата, какви функции изпълнява тя в организма на бъдещата майка и говорихме за проблемите, които могат да се случат с нея, в частност с какво е ..
13 дек В кои случаи правят секцио?
i.atanasova 0 1184
Преди да разгледаме в кои случаи се прави секцио, ни се иска да акцентираме вниманието ти на това, че за предпочитане е било и си остава естественото раждане. Това го знае всеки лекар, затова никой ня..
13 дек Как се прави епидурална упойка?
i.atanasova 0 1411
На практика всяка бъдеща майка се е наслушала за епидуралната упойка и проявява голям интерес към темата. Та кой не би искал при раждането си да е в съзнание, а веднага след това да притисне към себе ..
13 дек Показания за епидурална анестезия при раждането
i.atanasova 0 1351
Епидуралната упойка при раждане е много нееднозначна процедура. От една страна, това е едва ли не панацея, едно боцкане и можеш да забравиш за болката, от друга, процедурата е доста рискова и може да ..
13 дек Последици от епидуралната упойка след раждането
i.atanasova 0 1410
В отделни статии разгледахме какви са показанията (ТУК) за епидурална анестезия и как се прави тя (ТУК). Остана още един много важен и притеснителен момент – последиците. Защото всяка жена иска да род..
13 дек Симптоми и начини за лечение на хормонални нарушения след раждането
i.atanasova 0 846
Бременността и раждането са естествени процеси в живота на всяка жена. Но те са истинско изпитание за организма. В продължение на 9 месеца се пренастройват всичките ти органи и системи на много различ..
13 дек Следродилна депресия – причини, симптоми, лечение, продължителност
i.atanasova 0 666
Минало е вече известно време от раждането на дългоочакваното дете, а ти не си щастлива от това? Всичко около теб е започнало да те дразни и постоянно се сриваш без основателна причина?Това е следродил..
30 ное Витамини за мъже при планиране на бременност – защо и кои?
i.atanasova 0 700
Планирането на бременността е много отговорен период, за който не всеки се замисля. При това в този период от време за здравето на още незаченатото дете трябва да мислят и двамата родители, а не само ..
30 ное Допуска ли се консумацията на суши при бременност?
i.atanasova 0 2366
Бременните жени постоянно мислят за това какво им е позволено да ядат и какво – не. Сега отговаряш не само за себе си и собствения си организъм, а и за развитието на нов живот вътре в теб. И към този ..
29 ное Дуфастон при планиране на бременност: прием, дозировка, отмяна
i.atanasova 0 818
Днешните лекари много често препоръчват на жените да пият Дуфастон при планиране на бременността – днес това е един от най-популярните препарати благодарение на рекламите и плодотворното му използване..
29 ное Опасно ли е вегетарианството по време на бременност?
i.atanasova 0 627
Бременността е важен етап от живота на всяка жена. Той се характеризира, на първо място, с нормализиране на храненето. Това значи, че бременните жени трябва да настроят грамотно и максимално точно хра..
29 ное С какво да започнеш да планираш бременността си?
i.atanasova 0 616
Бременността е специален период в живота на жената. Той е изпълнен с притеснения и страхове, но в същото време и с безгранично щастие. Да, и с умора. Затова трябва да се подготвиш за този период. Ще с..
Показани 1 от 12 | 207 (18 Страници)