Menu
Your Cart

Над 5 години RSS Feed

Детето, навършило вече 5 години, е една малка личност със своите нужди и принципи, които родителите вече са успели да оформят в него. Развитието продължава и в никакъв случай в този период не трябва да спираш. Още повече, че предстои училище и трябва да подготвиш детето си добре за него във физически, така и в интелектуален план, а също и морално.

Затова в този период трябва да общуваш с детето си, да намираш повече време за него и да се опитваш да го развиваш всестранно. Пропуснатите възможности не се връщат, а се проявяват под формата не неподготвеност на детето да учи. Разделът „Развитие на детето над 5 години“ в този сайт ще ти подскаже как да не пропуснеш нещо. В него ще намериш всякаква полезна информация:

  • Развитие на различните видове памет на дете на 5 години – тактилна, звукова, зрителна;
  • Занимания с децата в тази възраст;
  • Въпроси за възпитанието: за отношението към възрастните, към парите, към връстниците му;
  • Физическото развитие на момичетата и момчетата.

Това е една своеобразна образователна програма за младите родители, които искат да дадат на детето си най-доброто, да му осигурят всестранно развитие и да не пропуснат възможностите, които се откриват пред детето на тази възраст.

31 март 7 упражнения за развиване на зрителната памет при децата
i.atanasova 0 1110
На 5-6-годишна възраст детето запомня най-добре ярките образи, които предизвикват силни емоции, но това се случва по-скоро произволно. Но скоро идва училището, където е важно детето да може да управля..
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)