Menu
Your Cart

Игри за деца RSS Feed

Игрите са от голямо значение за умственото, творческото, личностното и физическото развитие на детето във всяка една възраст. Те му доставят удоволствие, развиват мисленето и моториката му, учат го да спазва стриктно правилата. Точно чрез игра то се запознава с този свят. Затова задачата ти като негова майка е да избираш за детето си не просто весели, а преди всичко развиващи игри.

Навън, в компания на връстници обикновено децата разиграват сами по себе си игрови ситуации, разпределят роли, опитват се да разрешават конфликти. Но какво да предложиш на детето си у дома? С какво да го занимаеш? Изход от ситуацията ли е да му връчиш таблета или да му пуснеш детско филмче? Разделът „Игри за деца“ няма да позволи да допуснеш на детето ти, независимо на каква възраст е то, да му доскучае и ще ти помогне да решиш нелеки задачи:

  • С какво да си поиграе детето – обзор на най-различни развиващи и обучителни игри;
  • Как да разрешиш спорните моменти в играта с детето си;
  • Как да подпомогнеш развитието на личността на детето в процеса на игра;
  • Направи си сам;
  • Какви играчки да избереш за детето си.

Съвременните методики за развитие от най-ранна детска възраст предлагат на родителите различни развиващи занимания и обучителни игри в домашни условия, които доставят взаимно удоволствие на големи и малки.

31 март Най-добрите игри и упражнения за развиване на фината моторика при деца над 1 годинка
i.atanasova 0 1499
За това колко е важно развитието на фината моторика при децата от най-ранна възраст трябва да знае и всеки родител. Точно тя подпомага пълноценното развитие на говорния апарат на детето, тренира ловко..
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)