Menu
Your Cart

Възстановяване RSS Feed

Много те често става така, че през цялата си бременност жената е преодолявала различни препятствия и трудностите на този нелек път, успяла е да пребори всичките си страхове, родила е здраво и силно дете, настроила се е да бъде една щастлива майка, но…

И тук започва следродилната депресия, битовите проблеми се трупат като преспи, поредната промяна в хормоналния фон се отразява негативно на състоянието ѝ – всичко това е още един, последният, но често най-трудният етап за младата майка. За да не се случи това, за да усетиш пълноценно радостта от майчинството, трябва да се подготвиш за това морално и физически.

Тук може да ти помогне разделът „Възстановяване след раждането“, където можеш да намериш най-различна информация за това как да преодолееш появилите се трудности след раждането на детето:

  • Лечение на болести, които могат да се появят след раждането (например ерозия на маточната шийка);
  • Възстановяване на тялото – премахване на стриите, упражнения за гърдите, комплексна гимнастика за коригиране на фигурата след раждането;
  • Преодоляване на следродилната депресия.

Правилните решения на тези и много други въпроси от този период ще ти помогнат да усетиш цялата радост от щастливото майчинство.

24 март Възстановяване на гърдите след раждане – ефективни упражнения и съвети
i.atanasova 0 130
Проблемите с възстановяването на гърдите след раждане вълнуват много жени. Въпреки всички съвети от специалистите, а също и добре полаганата грижа преди и след кърменето, гърдите все пак губят своята ..
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)