Menu
Your Cart

Възстановяване RSS Feed

Много те често става така, че през цялата си бременност жената е преодолявала различни препятствия и трудностите на този нелек път, успяла е да пребори всичките си страхове, родила е здраво и силно дете, настроила се е да бъде една щастлива майка, но…

И тук започва следродилната депресия, битовите проблеми се трупат като преспи, поредната промяна в хормоналния фон се отразява негативно на състоянието ѝ – всичко това е още един, последният, но често най-трудният етап за младата майка. За да не се случи това, за да усетиш пълноценно радостта от майчинството, трябва да се подготвиш за това морално и физически.

Тук може да ти помогне разделът „Възстановяване след раждането“, където можеш да намериш най-различна информация за това как да преодолееш появилите се трудности след раждането на детето:

  • Лечение на болести, които могат да се появят след раждането (например ерозия на маточната шийка);
  • Възстановяване на тялото – премахване на стриите, упражнения за гърдите, комплексна гимнастика за коригиране на фигурата след раждането;
  • Преодоляване на следродилната депресия.

Правилните решения на тези и много други въпроси от този период ще ти помогнат да усетиш цялата радост от щастливото майчинство.

13 дек Последици от епидуралната упойка след раждането
i.atanasova 0 1021
В отделни статии разгледахме какви са показанията (ТУК) за епидурална анестезия и как се прави тя (ТУК). Остана още един много важен и притеснителен момент – последиците. Защото всяка жена иска да род..
13 дек Симптоми и начини за лечение на хормонални нарушения след раждането
i.atanasova 0 692
Бременността и раждането са естествени процеси в живота на всяка жена. Но те са истинско изпитание за организма. В продължение на 9 месеца се пренастройват всичките ти органи и системи на много различ..
13 дек Следродилна депресия – причини, симптоми, лечение, продължителност
i.atanasova 0 560
Минало е вече известно време от раждането на дългоочакваното дете, а ти не си щастлива от това? Всичко около теб е започнало да те дразни и постоянно се сриваш без основателна причина?Това е следродил..
24 март Възстановяване на гърдите след раждане – ефективни упражнения и съвети
i.atanasova 0 1028
Проблемите с възстановяването на гърдите след раждане вълнуват много жени. Въпреки всички съвети от специалистите, а също и добре полаганата грижа преди и след кърменето, гърдите все пак губят своята ..
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)