Menu
Your Cart

Блог - бременност RSS Feed

18 окт 5 начина да избегнеш стриите през бременността
i.atanasova 0 9
Много по-лесно е да избегнеш стриите през бременността, отколкото да търсиш след това всевъзможни начини да се справиш с тях. Дори и лазерните процедури и разтриването с водорасли не могат да ги према..
12 окт Алергия през бременността – причини, колко е опасно, лечение
i.atanasova 0 10
Бременността е точно този период, когато организмът ти е подложен на максимална атака от вредни външни въздействия. Дори ако никога преди не си знаела какво е алергия, не си мисли, че тя няма да те „д..
21 сеп Хромозомни патологии при плода – как и кога се откриват, какви изследвания се правят?
i.atanasova 0 36
През бременността в хода на различни изследвания и анализи може да се диагностицират хромозомни патологии при плода, които по своята същност са наследствени болести. Те се дължат на промени в структур..
21 сеп Амниоцентеза – за и против, какви патологии открива, възможни последици
i.atanasova 0 36
Бебето, което се развива в теб 9 месеца, е в плоден сак, който е пълен с амниотична течност. Тя се състои от питателни вещества, които хранят бебето, и от изпражненията му. В някои случаи, когато ултр..
20 сеп Планиране на бременност след замразена или извънматочна бременност, спонтанен аборт, аборт и секцио
i.atanasova 0 26
В някои семейства след раждане на едно дете застава въпросът дали може веднага след това да се прави второ бебе. Мненията са много различни – спорят и родители, и медици. Добре ли ще е да се планира б..
20 сеп Ниво на ЧХГ при извънматочна бременност – разчитане на резултатите от изследването
i.atanasova 0 45
Хорион гонадотропин е гонадотропен хормон, който се отделя от плацентата при бременност. Продуцира се от първите часове след зачеване, повишава се на 7-мата седмица от бременността с няколко хиляди пъ..
14 сеп ЧХГ тест при бременност – как се прави, разчитане на резултатите, таблица с нормални показатели по седмици
i.atanasova 0 50
ЧХГ е хормон, чието присъствие в организма на жена в детеродна възраст свидетелства за това, че тя е бременна. В процеса на развитие на плода концентрацията му се променя. Спрямо тези колебания могат ..
23 авг Защо е полезна рибата по време на бременността?
i.atanasova 0 37
Рибата по време на бременност е просто незаменима. В нея се съдържа огромно количество витамини, минерали и мастни киселини. Ако менюто на бъдещата майка се разнообразява с морски продукти, настроение..
23 авг Цинк в менюто на бременните жени
i.atanasova 0 45
Според специалистите през бременността организмът трябва да получава много белтъчни храни. Защото заедно с тях постъпва много необходим цинк.Той участва във формирането на костите, вътрешните органи, ..
23 авг Фосфор по време на бременност
i.atanasova 0 36
В менюто на бъдещите майки задължително трябва да има достатъчно минерални вещества. Те са много необходими за пълноценното развитие на бебето. Най-важното е да има баланс!Фосфорът се съчетава най-доб..
23 авг Колко течности се пият по време на бременността?
i.atanasova 0 34
Много млади майки се интересуват колко течности могат да пият през бременността си. Нали сега трябва да мислят за два живота наведнъж! Съответно количеството течности и качеството им играят важна роля..
19 авг Празнична трапеза за бременни
i.atanasova 0 38
Празничната трапеза за бременните жени е малко по-различна от традиционната такава. Менюто ти трябва да се състои от хранителни и полезни храни. Следователно пикантните салати и печеното пиле на фурна..
Показани 1 от 12 | 114 (10 Страници)