Menu
Your Cart

Блог - бременност RSS Feed

17 яну С какво е опасна предлежащата плацента?
i.atanasova 0 1011
В други статии вече разгледахме какво представлява плацентата, какви функции изпълнява тя в организма на бъдещата майка и говорихме за проблемите, които могат да се случат с нея, в частност с какво е ..
13 дек Как се прави епидурална упойка?
i.atanasova 0 1268
На практика всяка бъдеща майка се е наслушала за епидуралната упойка и проявява голям интерес към темата. Та кой не би искал при раждането си да е в съзнание, а веднага след това да притисне към себе ..
13 дек Показания за епидурална анестезия при раждането
i.atanasova 0 1151
Епидуралната упойка при раждане е много нееднозначна процедура. От една страна, това е едва ли не панацея, едно боцкане и можеш да забравиш за болката, от друга, процедурата е доста рискова и може да ..
30 ное Витамини за мъже при планиране на бременност – защо и кои?
i.atanasova 0 634
Планирането на бременността е много отговорен период, за който не всеки се замисля. При това в този период от време за здравето на още незаченатото дете трябва да мислят и двамата родители, а не само ..
30 ное Допуска ли се консумацията на суши при бременност?
i.atanasova 0 2022
Бременните жени постоянно мислят за това какво им е позволено да ядат и какво – не. Сега отговаряш не само за себе си и собствения си организъм, а и за развитието на нов живот вътре в теб. И към този ..
29 ное Дуфастон при планиране на бременност: прием, дозировка, отмяна
i.atanasova 0 434
Днешните лекари много често препоръчват на жените да пият Дуфастон при планиране на бременността – днес това е един от най-популярните препарати благодарение на рекламите и плодотворното му използване..
29 ное Опасно ли е вегетарианството по време на бременност?
i.atanasova 0 584
Бременността е важен етап от живота на всяка жена. Той се характеризира, на първо място, с нормализиране на храненето. Това значи, че бременните жени трябва да настроят грамотно и максимално точно хра..
29 ное С какво да започнеш да планираш бременността си?
i.atanasova 0 568
Бременността е специален период в живота на жената. Той е изпълнен с притеснения и страхове, но в същото време и с безгранично щастие. Да, и с умора. Затова трябва да се подготвиш за този период. Ще с..
29 ное Трябва ли бременността да се планира – препоръки от специалистите
i.atanasova 0 518
Съвременната медицина е много напреднала в развитието си, естествено, това е засегнало и здравето на бъдещите майки и на техните деца. В днешно време има много и най-различни начини за профилактика на..
12 ное Как да реагираш на съветите, когато са ти в повече?
i.atanasova 0 589
Вече знаеш колко натрапчиви могат да бъдат съветите към бъдещите татковци и майки и колко сили са необходими, за да прекъснеш този поток от информация. Когато околните най-накрая свикнат с положението..
12 ное Съвети по време не бременност и как да се бориш с тях?
i.atanasova 0 836
Ето, че дойде дългоочакваният момент – на теста се появиха две чертички. Ще минат няколко дни и вече всичките ти роднини и приятелки ще те поздравяват и ще споделят своя опит. Ще чуеш най-различни съв..
12 ное Как да не се ядосваш през бременността?
i.atanasova 0 632
Всички ние знаем колко впечатлителни могат да бъдат бъдещите майки. Те си създават проблеми там, където ги няма, а след това се ядосват заради това. Добре щеше да е, ако това създаваше неудобства само..
Показани 1 от 12 | 129 (11 Страници)