Menu
Your Cart

РОДИТЕЛИ RSS Feed

Развитието, възпитанието, щастието и здравето на малкото дете зависят напълно и изцяло от това как прекарват с него първите години от живота му неговите родители. Не спим по цели нощи, когато никнат първите зъбки. Свива ни сърцето, когато детето падне за първи път или се нарани сериозно. Търчим по магазините в търсене на точно определена храна и се притесняваме за най-дребните неща. Не е лесно да си родител, но независимо от всичко, да живееш за детето си е неописуемо щастие.

Създадохме огромен раздел, посветен точно на нас – родителите. В раздела „Родители“ ще намериш отговори на всички актуални въпроси за възрастни, които отглеждат и възпитават деца. Трите големи раздела ще ти помогнат да намериш всичко необходимо:

  • Взаимоотношения – конфликтите между родителите е много важен, макар и болезнен аспект във възпитанието на децата;
  • С деца на почивка – как да организираш почивка, ако си с малко дете;
  • Женско здраве – една от най-актуалните теми сред младите майки.

За да не се появят толкова много проблеми с възпитанието на детето, за да успяваш да ги решаваш успешно и да намираш изход от всяка заплетена и трудна ситуация, задължително се възползвай от полезната информация в този раздел!

12 ное Как да реагираш на съветите, когато са ти в повече?
i.atanasova 0 563
Вече знаеш колко натрапчиви могат да бъдат съветите към бъдещите татковци и майки и колко сили са необходими, за да прекъснеш този поток от информация. Когато околните най-накрая свикнат с положението..
20 май Как да се държиш, ако жена ти е бременна? Съвети за бъдещи татковци.
i.atanasova 0 1065
Новината за раждането на дете препарира до известна степен дори онези мъже, които отдавна си мечтаят за този момент. Да не говорим за останалите. В главата на бъдещия татко става каша. Появяват се хил..
24 март Как да оптимизираш семейния бюджет?
i.atanasova 0 751
Парите никога не стигат. А с раждането на детето ситуацията се усложнява още повече. Нека разгледаме как да оптимизираш семейния бюджет.В чужбина пазаруването при сезонни разпродажби е нещо съвсем в р..
17 март Как да бъдеш добра майка?
i.atanasova 0 704
Смяташ, че си лоша майка? Не се притеснявай, така си мислят повечето млади майки. И това е добре! Защото това значи, че анализираш поведението си, търсиш грешки в себе си, опитваш се да станеш добра м..
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)