Menu
Your Cart

Планиране RSS Feed

Разделът „Планиране на бременността“ е посветен на онези жени, които се подготвят да станат родители и се отнасят много отговорно към предстоящата мисия. Статиите, поместени тук, ще ти помогнат да облекчиш процеса на подготовка към зачеване на здраво и желано дете. С помощта на препоръките, които ще получиш тук, можеш да намериш отговорите на най-различни въпроси, които могат да се появят при двойките преди планирането на бременността:

  • Какви изследвания трябва да се направят, преди да се пристъпи към тази отговорна задача (и за двамата – и за жената, и за мъжа);
  • Кои продукти да включиш в хранителния си режим;
  • Може ли да се планира полът на бъдещото дете;
  • Как се диагностицират и лекуват болестите преди зачеването;
  • Как да се преборите с половинката си със страха пред тази толкова отговорна работа, която ще промени целия живот и на двамата родители;
  • Добре ли е да си родиш второ, трето и т.н. дете;
  • Съвети на психолозите за бъдещата майка.

Просвета по едни от най-важните въпроси, полезни съвети, препоръки от специалисти по повод планирането на бременността – цялата тази информация ще намериш в този раздел на сайта Смехоран. Това ще ти помогне да избегнеш много проблеми с по-нататъшното износване на детето, със собственото ти здраве, а освен това ще се повишат и шансовете ти за успешно раждане на желано и здраво дете.

30 ное Витамини за мъже при планиране на бременност – защо и кои?
i.atanasova 0 634
Планирането на бременността е много отговорен период, за който не всеки се замисля. При това в този период от време за здравето на още незаченатото дете трябва да мислят и двамата родители, а не само ..
29 ное С какво да започнеш да планираш бременността си?
i.atanasova 0 568
Бременността е специален период в живота на жената. Той е изпълнен с притеснения и страхове, но в същото време и с безгранично щастие. Да, и с умора. Затова трябва да се подготвиш за този период. Ще с..
29 ное Трябва ли бременността да се планира – препоръки от специалистите
i.atanasova 0 518
Съвременната медицина е много напреднала в развитието си, естествено, това е засегнало и здравето на бъдещите майки и на техните деца. В днешно време има много и най-различни начини за профилактика на..
20 сеп Планиране на бременност след замразена или извънматочна бременност, спонтанен аборт, аборт и секцио
i.atanasova 0 2807
В някои семейства след раждане на едно дете застава въпросът дали може веднага след това да се прави второ бебе. Мненията са много различни – спорят и родители, и медици. Добре ли ще е да се планира б..
24 юни Как да се подготвиш за късна бременност и раждане?
i.atanasova 0 765
Ако вече си проучила не само всички рискове, а и си оценила всички плюсове на късното раждане, вероятно си се убедила, че това, че си над 30-годишна, изобщо не означава, че трябва да се отказваш да за..
10 март Съвети за бременни
i.atanasova 0 732
Сега почти всяка втора майка иска да даде съвет на бременните жени. Как да не се объркаш и как да разбереш кои съвети са правилни? Ще разгледаме препоръките на специалистите, които могат да облекчат п..
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)