Menu
Your Cart

Дрехи за бременни RSS Feed

Днес бременността за жените е период, в който те искат и могат да изглеждат красиви и модерни, като едновременно с това могат да съчетават с това и удобството, и естествеността на материите. Дизайнерите предлагат дрехи за бъдещи майки, които подчертават много мило сладко закръгленото коремче и заедно с това облекчават този нелек период.

Има си мода за бременни – в днешно време можеш без никакъв проблем да си избереш пола, рокля, комбинезон, панталон, блуза от различни материи, цветове и стилове. Напълно естествено е при избора си на гардероб да се сблъскаш с различни въпроси и проблеми, които разделът „Дрехи за бременни“ в този сайт ще ти помогне да разрешиш. Тук можеш да разбереш:

  • Кое да избереш – удобните дрехи или модерните;
  • Кога точно, в кой месец да започнеш да сменяш гардероба си;
  • Как да избираш дрехи спрямо сезона;
  • Как да избереш правилно размера;
  • И много други неща.

Дрехите за бременни жени е много важен аспект от тяхното здраве. Трябва да са ти удобни, да са качествени, многофункционални, да ти помагат в износването на здраво бебе. Правилният избор на дрехи е комфорт и добро настроение, което е много важно за една бъдеща майка.

22 ное Как да избереш сутиен за кърмачки?
i.atanasova 0 537
Кърменето е важен етап в процеса на нормалния растеж и развитие на детето. На бебето му е много трудно да се адаптира към новия за него свят. Кърмата ще ти помогне да го храниш с необходимите му микро..
27 юли Поддържащ сутиен за бременни – как да избереш?
i.atanasova 0 620
През бременността гърдите се уголемяват много, стават по-обемни, по-тежки, стават чувствителни и болезнени при допир. За да се предпазиш от неприятното усещане, дискомфорта и стриите по гърдите, се пр..
26 юли Правила за избор и употреба на подплънки за гърди
i.atanasova 0 573
Кърмата по принцип се смята за най-полезна. В нея се съдържат най-много витамини и минерални компоненти. Няма нищо по-хубаво на света от майка, която кърми бебето си. Това е специален процес, който ол..
23 юли Компресивни чорапи за бременни – как да избереш и за какво служат?
i.atanasova 0 2239
За да се намали натоварването в краката и да се предпазиш от развитие на разширени вени през бременността, лекарите препоръчват все по-често да се носят компресивни чорапи за бременни – трикотаж с леч..
21 юли Зимни дрехи за бременни – стилни, модерни, удобни, многофункционални
i.atanasova 0 759
Толкова ти се иска да направиш бременността си по-комфортна, но при избор на зимни дрехи това се постига доста трудно. Много бъдещи майки смятат за безполезно да харчат излишни пари за зимни дрехи сам..
21 юли Дънки за бременни – как да избереш и как да ги носиш?
i.atanasova 0 1078
Много удобен, практичен и универсален вид дреха са дънките за бременни, затова не се отказвай от тях в периода на бременността си. Ако си избереш правилно дънки, те ще ти служат от първия месец на бре..
21 юли Как да избереш дрехи за бременни?
i.atanasova 0 571
Бременността в живота на всяка жена е истинско чудо, ставаш различна – усещането ти за света, вижданията ти, вкусовете ти и дори размерите на собственото ти тяло се променят временно. И заради тези пр..
26 март Колан за бременни – за какво се използва?
i.atanasova 0 1089
Коремчето на бъдещата майка расте много бързо, като това започва от 20-тата седмица на бременността. Разбира се, натоварването върху мускулите на гърба и краката се увеличава, а коланът помага да се н..
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)