Menu
Your Cart

За детския имунитет RSS Feed

Детският имунитет е нещо не само много важно, а и много крехко. Затова той трябва да се укрепва постоянно. Има външни фактори, които могат да отслабят имунната система, но има и естествени периоди в живота на детето, когато тя става особено уязвима.

Майките знаят – ако укрепваш правилно и пълноценно детето от най-ранна детска възраст, това ще ти спести много време, средства и нерви по лечението на всякакви болести в бъдеще. Силната имунна система на детето е гаранция за неговото здраве. Затова е толкова важно да се справиш с този въпрос.

В раздела „За детския имунитет“ е събрана уникална колекция от статии, които ще ти помогнат да решиш много проблеми, свързани със защитните функции на детския организъм в различните етапи от живота на детето:

  • Препоръки на имунолози;
  • Начини за укрепване на имунитета;
  • Правилно хранене и дневен режим – основа за защита на имунната система;
  • Методи за каляване в различните възрасти.

Навременната защита и укрепване на имунитета на детето ще му дадат шанс да живее пълноценно, без хронични, наследствени, инфекциозни и много други болести. Позволи на детето си да се наслаждава на всеки миг – погрижи се да осигуриш защита за здравето му от най-ранна възраст.

22 окт Каляване на децата в детската градина – съвети, препоръки, достъпни методи
i.atanasova 0 540
Хвала и почести за онези детски градини, в които се отделя достатъчно внимание на физическото развитие на децата, в частност на каляването. Привикването на детския организъм към по-ниски температури, ..
18 окт 10 правила за каляване на детето в домашни условия
i.atanasova 0 656
С всяка година броят на често боледуващите деца под 3 години расте с катастрофална скорост. И за всичко са виновни лошите екологични условия, некачествената храна, употребявана по време на бременностт..
29 март За ползата на пшеничените кълнове за децата
i.atanasova 0 645
Многократно е обсъждана темата за повишаване имунитета на децата. Сега ще разгледаме още един ефективен начин – с кълнове от пшеница. Вече в много страни майките дават на децата си пшеничени кълнове, ..
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)