Menu
Your Cart

Salcura

Партньор: Salcura
Дермаспрей Интензив е натурален козметичен продукт за възстановяване на сухата и раздразнена кожа, за намаляване до елиминиране на симптомите при такива състояния като дерматит, екзема, псориазис.Дермапсрей Интензив е натурална козметика, специално създадена за хора с чувствителна и суха до много су..
39.90 лв.
Без данък:39.90 лв.
Партньор: Salcura
Запознай се с чудотворния крем на Salcura, който ще облекчи и ще окаже терапевтичен ефект при състояния като дерматит, екзема, псориазис, суха до много суха кожа, раздразнения и зачервявания - Zeoderm!Докато Дермаспрей Интензив оказва влияние върху проблематичните зони на кожата в дълбочина, кр..
29.90 лв.
Без данък:29.90 лв.
Овлажняващ крем за деца за суха кожа | Salcura
Ново Най-продаван
Партньор: Salcura
Край на сухата кожа за твоето дете! Защото натуралният овлажняващ крем за бебета и малки деца Outbreak Rescue Cream на Salcura идва на помощ!Специално създаден за най-малките, с уникален натурален състав, с ефективно действие и без странични ефекти, овлажняващия крем на Салкура за най-малките се гри..
29.90 лв.
Без данък:29.90 лв.
Хидратиращ спрей Bioskin Junior за бебета и деца | Salcura
Ново Най-продаван
Партньор: Salcura
За сухата кожа на твоето дете - Bioskin Junior хидратиращ спрей от SalcuraБебешката кожа е изключително нежна и деликатна и всяко външно влияние се отразява на нейното състояние. Често кожата на бебетата е суха, дехидратирана, предразположена към под..
34.90 лв.
Без данък:34.90 лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)