Условия

Условия

Условия за ползване на онлайн магазин www.smehoran.com

 

Настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ уреждат взаимоотношенията между Фън Гейт ЕООД от една страна и Потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн www.smehoran.com (наричан за краткост "сайт"), собственост на Фън Гейт ЕООД. Тези условия обвързват всички Потребители, които с натискането на всеки един обект, линк, бутон или друго съдържание, разположено на сайта (с изключение на линка към настоящите Общи условия), се съгласяват със спазването и прилагането на настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ.

Фън Гейт ЕООД си запазва правото на преразглеждане и промяна на настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ без предварително известие.

 

Фън Гейт ЕООД е дружество с ограничена отговорност, регистрирано по Търговският закон на Република България, със седалище и адрес на управление – гр. София, жк. Младост 2, бл.202, вх.В, ет.5, ап.55, Ид. Номер: 202209940

Съдържание на сайта

Фън Гейт ЕООД не гарантира абсолютна точност и изчерпателност на поместената информация в сайта и не носи отговорност за евентуални технически грешки и неточности.

Всеки продукт на Фън Гейт ЕООД е придружен от снимки и кратко описание, в което са посочени неговите размери и тегло. Поради процеса на фотографиране на изделията, не гарантираме, че цветовете и размерите на изделията от снимките съответстват напълно на реалните такива.

Авторско право и Условия за предоставяне и защита на личните данни

Всички материали, включително снимки, текстове, изображения, дизайн и софтуер са обект на авторско право, според действащото законодателство на Република България. Предназначението на тези материали е предоставяне на информация за предлаганите продукти за продажба. Всяка преработка и употреба за други цели на материалите, поместени в сайта, е в нарушение на действащото законодателство на Република България.
Като Потребител на този сайт Вие нямате право да използвате материалите, включително снимки, текстове, изображения, информация, дизайн и софтуерни продукти за комерсиaлни цели без изричното предварително писмено съгласие на Фън Гейт ЕООД. Всяко едно нарушение подлежи на санкциониране по смисъла на Закона за административните нарушения и наказания.

 

Съобразно Закона за защита на личните данни, Вие имате право на достъп до собствените си Лични данни, които сте въвели или са станали достояние на Фън Гейт ЕООД при използване Сайта от Вас, както и на поправка на тези Лични данни.

Фън Гейт ЕООД използва предоставените от Вас лични данни при поръчка само и единствено с цел нейното изпълнение. Тези данни включват име, адрес за доставка, телефонен номер за връзка, актуален имейл адрес и данни за фактура /ако желаете да Ви бъде издадена такава/. На посочения от Вас имейл адрес е възможно да получавате актуална информация за нови продукти, промоции и друга информация, както и да осъществяваме връзка и предоставяме информация за направени от Вас поръчки в сайта. Фън Гейт ЕООД се задължава да не предоставя, отдава или продава Вашите лични данни на трети лица. Всяко едно нарушение от страна на Фън Гейт ЕООД е наказуемо по смисъла на закона за Защита на личните данни.

С цел подобряване на предоставяните услуги от Фън Гейт ЕООД към клиентите на сайта е възможно да бъдат използвани и други данни, като IP адрес и тип на браузъра, чрез който е отворен сайтът. Тези данни няма да бъдат предоставяни, отдавани или продавани на трети лица в съответствие с действащото законодателство на Република България.

 

 

Процес на пазаруване

Фън Гейт ЕООД Ви предоставя избор как да осъществите поръчката – чрез регистрация на Ваш профил или без регистрация.
Пазаруване с регистрация на Ваш профил – този вариант Ви дава възможност да създадете профил в нашият сайт, като след еднократно въвеждане на Вашите данни – Име, Адрес за доставка, Телефон за обратна връзка и Актуален имейл адрес, Вие можете да правите множество поръчки, без да е необходимо попълването на тези данни при всяка една поръчка. Необходимо е единствено да влезете в профила си чрез Потребителско име и Парола за достъп и да използвате Потребителската кошница.
Пазаруване без регистрация – този вариант Ви дава възможност за директна поръчка на избраните продукти, като при всяка отделна поръчка Вие ще трябва да попълвате необходимите данни за осъществяване на доставка на избрания продукт.
Етапи в изпращане на Вашата поръчка към Фън Гейт ЕООД:
1. Предоставяне на данни
a. За регистрирани потребители – на този етап ще имате възможност да прегледате и при необходимост да коригирате: лице за контакт, адрес за доставка, данни за фактура
b. За нерегистрирани потребители – на този етап ще имате възможност да въведете: лице за контакт, адрес за доставка, данни за фактура
2. Начин на доставка и плащане
В тази секция ще имате възможност да изберете един от описаните в настоящите Общи условия начини за плащане и доставка. В нея имате възможност да отбележите дали Ви е необходимо издаването на фактура или не.
3. Проверка на данни
В тази секция имате възможност да прегледате цялата информация във връзка с поръчката си и да добавите допълнителен коментар към поръчката си.
4. Изпращане на поръчка
В тази секция Вашата поръчката е финализирана и изпратена към Фън Гейт ЕООД под съответния номер. На имейла, който сте посочили в поръчката си, ще получите съобщение от Фън Гейт ЕООД с всички детайли на Вашата поръчка.

Приемане и обработка на поръчки

Вие имате възможност за пазаруване 24 часа в денонощието, включително и на официални празници и почивни дни.
Поръчките се обработват и подготвят за изпращане на следващ работен ден /понеделник до петък/, след като направите своята поръчка.


 

Цена и заплащане на направени поръчки

Всички цени на сайта са окончателни, в български лева и са с включено ДДС.
Крайната цена на поръчка се калкулира като сбор от всички поръчани артикули. Към цената на поръчката се калкулира и сумата за доставка.
Фън Гейт ЕООД си запазва правото да променя цените на предлаганите артикули без да дължи предварително предизвестие към Потребителите на сайта. При допуснати технически грешки в публикуването на цените към артикулите Фън Гейт ЕООД има право да откаже направената поръчка, без да дължи обезщетение. При предварително заплащане от Ваша страна, Фън Гейт се задължава да Ви възстанови пълната сума в срок до 7 дни от установяване на допуснатата техническа грешка.

 

Имате възможност за заплащане на направените от Вас поръчки със следните методи:

Заплащане с наложен платеж при получаване на направената поръчка.

Заплащане по банков път по сметка на Фън Гейт ЕООД. Задължително условие при превода е да попълните в полето „Основание за превод“ номера на поръчката си. Всички банкови такси, свързани с транзакцията, са за Ваша сметка. Обработката и изпращането на Вашата поръчка ще бъде осъществено след постъпване на плащането Ви в нашата система.

Доставка

Цени:

Поръчки над 80 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до адрес с Рапидо или до офис на Еконт.
 

Поръчки до 80 лв:

- доставка до офис/адрес с Рапидо - 4.99 лв.

- доставка до офис на Еконт - 4.99 лв.

- доставка до адрес с Еконт - 6,99 лв.


 

Фън Гейт ЕООД извършва доставки до всички населени места на територията на Република България, чрез куриерски услуги на Еконт Експрес. Доставките могат да бъдат извършвани до вратата на клиента или до най – близък офис на съответната куриерска фирма.

Срокът за доставка за продуктите на Фън Гейт ЕООД е до 3 работни дни след приемане на Вашата поръчка.
Веднага след експедирането на поръчка, Вие ще получите потвърдителен имейл на посочения от Вас имейл за контакти.

 

ВНИМАНИЕ:
Фън Гейт ЕООД не носи отговорност за некоректни или непълно подадени данни за адрес на доставка, телефон за контакт, имейл адрес или получател. В случай, че някои от тези данни липсват или са погрешни, ние не гарантираме описаните срокове за извършване на съответната доставка.
Фън Гейт ЕООД не дава гаранции за евентуално възпрепятстване на доставката от страна на куриерската фирма или възникване на форсмажорни обстоятелства.

Опция за връщане

Вие имате право да върнете закупена стока от www.smehoran.com в срок от 14 дни от датата на доставка. Стоката трябва да е в пълна окомплектовка, без наранявания или следи от употреба, в оригиналната си опаковка, с приложената документация /касова бележка, фактура, сертификат за качество/ и в добър търговски вид. В този случай имате право да получите обратно заплатената от сума, в 30 дневен срок от получаването на стоката по посочена от Вас банкова сметка или чрез пощенски запис.

В случай на връщане на стока и рекламация, Вие сте длъжен да се свържете с нас чрез формата за контакт в секция "Полезна информация" или на имейл адрес - sales@smehoran.com.
Служител на smehoran.com ще се свърже с Вас, за да посочи адреса, на който можете да върнете стоката. Връщането може да се осъществи само в работни дни между 10:00-18:00 ч.

Разходите за доставка на върнатата стока са за Ваша сметка.


Заключителни разпоредби

С оглед сигурността и защитата на личния живот на своите Потребители, www.smehoran.com уведомява родителите, че материалите и услугите са предоставени на най-широка публика и, че определянето на подходящите продукти за ползване и начини на пазаруване от страна на техните деца, е тяхна отговорност.
 

 

Относно всички останали въпроси, неуредени от настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ, ще се прилагат съответните разпоредбите към действащото законодателство на Република България.