Menu
Your Cart

Slim Lab 60 капсули | BioMall

Slim Lab 60 капсули | BioMall
Slim Lab 60 капсули | BioMall
Ново Най-продаван
Slim Lab 60 капсули | BioMall
Slim Lab 60 капсули | BioMall
Slim Lab 60 капсули | BioMall
39.90 лв.
Без данък: 39.90 лв.
  • Наличност: Наличен
  • Модел: Slim Lab 60 Capsules
  • SKU: BML-574270
  • ISBN: 728488574270
Прегледи: 4118

Slim Lab 60 капсули | BioMall

  • Мощни капсули за отслабване
  • Без странични ефекти
  • Не съдържа сибутрамин
  • Засилва метаболизма
  • Слим Лаб за отслабване е на топ цена от BioMall

Какво знаем за Слим Лаб за отслабване?

SlimLab е хранителна добавка на капсули, която съдържа кофеин, който помага за отслабването, като засилва метаболизма и помага на тялото да използва мазнините за гориво. Кофеинът също така помага да се осигури енергия за упражнения и други дейности за изгаряне на калории. В организма кофеинът увеличава разграждането на мастните киселини, които се намират в мастната тъкан - известна още като коремна мазнина. След като мастните киселини се разградят, те навлизат в кръвта и могат да бъдат изгорени от нашето тяло, за да създадат енергия.

Останалите съставки в Слим Лаб за отслабване на супер цена от BioMall са L-карнитин, екстракт от листа на зелен чай, L-тирозин, екстракт от семена на африканско манго, екстракт от корен на джинджифил, екстракт от зелено кафе.

Терминът „капсули за отслабване“ се използва за описване на хранителни добавки, които увеличават остро метаболизма на мазнините или разхода на енергия, влошават абсорбцията на мазнини, увеличават загубата на тегло, увеличават окисляването на мазнините по време на тренировка. 

Други 2 термина, които често се свързват със загуба на мазнини или тегло, са термогенеза и липолиза.

Термогенеза

Термогенезата е метаболитен процес, по време на който тялото Ви изгаря калории, за да произвежда топлина. Няколко фактора предизвикват термогенеза в тялото Ви, включително упражнения, диета и температура на околната среда. Термогенезата може да насърчи загуба на тегло, защото увеличава изгарянето на калории в тялото ти. Въпреки че предизвикването на термогенеза може да ти помогне да изгориш повече калории, нискокалоричната диета и редовната физическа активност са най-добрите начини да отслабнете.

Липолиза

Липолизата е разграждане на липидите и включва хидролиза на триглицериди до глицерол и свободни мастни киселини. Следните хормони индуцират липолиза: глюкагон, епинефрин, норепинефрин, грелин, хормон на растежа, тестостерон и кортизол.

По време на този процес свободните мастни киселини се отделят в кръвта и циркулират в тялото. Липолизата може да бъде дефинирана като процес в тялото на разграждане на съхранените триглицериди, до два основни компонента, глицерол и мастни киселини.

Мисли за добавките за изгаряне на мазнини като за последните 10% от твоята артилерия, използвана в борбата срещу мазнините. Да приемем, че диетата е 70% до 80% от отслабването, упражненията са 10% до 20%, а добавките за отслабване са последните 10%. Слим Лаб за отслабване на невероятна цена от BioMall всъщност подкрепя цялата ти упоритост и работа, за да увеличиш максимално количеството загубени мазнини.

Как действа Слим Лаб за отслабване на капсули?

Основната съставка в СлимЛаб за отслабване 60 капсули на супер цена от BioMall е кофеинът. Изследванията показват, че кофеинът подобрява силата, мускулната издръжливост и анаеробните показатели, и не на последно място - ускорява загубата на мазнини.

Кофеинът постига този последен подвиг, като увеличава количеството на катехоламините в кръвта ти, които мобилизират мастните депа да бъдат окислени. Това от своя страна повишава основния метаболизъм на тялото ти, което е количеството енергия, което то изгаря в покой.

Освен че увеличава скоростта на метаболизма на мастните киселини, кофеинът в Слим Лаб за отслабване намалява и скоростта на метаболизма на въглехидратите (глюкозата) по време на аеробни упражнения. Всяко проучване, проведено върху ефектите на кофеина по време на аеробни упражнения, което е измерило нивата на мускулен гликоген, е установило, че гликогенът е пощаден след поглъщане само на 150 до 250 мг кофеин.

Повишената зависимост от мазнини и намалената зависимост от глюкоза и гликоген се превръща в повишена аеробна издръжливост на упражненията и удължено време до изтощение. В допълнение към това, за дадено количество калории, използвани по време на тренировка, повече калории ще дойдат от телесните мазнини, ако кофеинът се консумира преди тренировка.

Слим Лаб за отслабване на уникална цена от BioMall съдържа също и така полезния екстракт от зелен чай. Като билка зеленият чай е възхваляван заради естествената си способност да помага на тялото при загуба на мазнини. Активната съставка в зеления чай, който произвежда загуба на мазнини, са катехините.

Катехините са антиоксиданти, за които е установено, че помагат на тялото да губи мазнини в корема и подобрява нивата на триглицеридите. Екстрактът от зелен чай е един от най-естествените варианти, когато става въпрос за стимулиране на метаболизма Ви. Съдържащ полифеноли от растителен произход, той действа, за да увеличи способността на черния дроб да преработва мазнините.

Катехините инхибират ензим, който разгражда адреналина и норадреналина, които са химикали, които мобилизират мастните депа и увеличават базалния метаболизъм. Инхибирането на този ензим позволява на тези изгарящи мазнини химикали да останат в кръвта Ви за по-дълги периоди от време, което увеличава количеството мазнини, които губите.

Карнитинът играе ключова роля за мобилизирането на телесните мазнини за гориво в тялото. Поради тази причина той също е основна съставка в хранителната добавка СлимЛаб за отслабване от BioMall. Теорията е, че колкото повече L-карнитин можете да погълнете, толкова повече мазнини ще изгори тялото Ви, защото L-карнитинът транспортира мастните киселини до митохондриите, където мастните киселини се окисляват за гориво.

L-тирозин е следващата полезна съставка в СлимЛаб за отслабване на страхотна цена от BioMall. L-тирозинът е аминокиселина, която в тялото се използва за създаването на невротрансмитерите адреналин и норадреналин. В допълнение към тях, тирозинът се използва и в организма за създаване на допамин. Освен това тирозинът се използва от тялото, за да направи хормоните на щитовидната жлеза t3 и t4, и двата - основни за метаболизма.

Когато адреналинът и норадреналинът се покачат, сърдечната честота и телесната температура също се повишават. С това увеличение идва по-голямото потребление на калории. Той също така играе роля за намаляване на апетита.

Когато нивата на допамин се повишат, имаш по-голямо чувство за благополучие и стресовите хормони в тялото също намаляват. Това ще ти позволи не само да си в по-добро настроение и да тренираш с по-голяма концентрация и яснота, но и ще можеш да се възстановиш по-добре, както и след тренировка. И последната полза от L-тирозин, използването на щитовидната жлеза за създаване на T3 и T4 има огромни последици за подпомагане на загубата на мазнини.

Слим Лаб за отслабване на уникална цена от BioMall е уникална комбинация от екстракти от зелен чай, L-карнитин и кофеин, всички в удобна за консумация форма на капсули. Съставките на добавката ще спомогнат за засилване на метаболизма ти, ще ускорят процеса на загуба на ненужни килограми и ще осигурят допълнителна доза енергия, необходима по време на тренировка.

Произведено в Полша

Дистрибутор: BioMall

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лошо Добро