Menu
Your Cart

EpiCor за деца | BioMall

EpiCor за деца | BioMall
EpiCor за деца | BioMall
EpiCor за деца | BioMall
Ново Най-продаван Изчерпан
EpiCor за деца | BioMall
EpiCor за деца | BioMall
EpiCor за деца | BioMall
EpiCor за деца | BioMall
25.00 лв.
Без данък: 25.00 лв.
  • Наличност: Изчерпан
  • Модел: Childrens EpiCor 125 mg 30 Veggie Capsules
  • SKU: CGN-01570
  • ISBN: 898220015702
Прегледи: 4324

Епикор – за силна имунна система при децата

Капсулите Епикор Кидс са уникален натурален начин да се подсили имунната система на детския организъм. Съдържанието на капсулите представлява чиста форма изсушена култура от клетки на дрожди Saccharomyces Cerevisiae и ние от Смехоран ти предлагаме тази уникална добавка за подсилване на детския имунитет Епикор - на страхотна цена!

Хранителната добавка на основата на дрожди Епикор Кидс е 100% натурален начин да помогнеш на имунната система на детето си да се справи с вирусните инфекции. Капсулите започват да действат в рамките на два часа. Epicor за деца активира в организма NK-клетките (клетки-килъри). Тези клетки от класа на лимфоцитите са първата линия на имунната защита на организма.

За здравето на детето наистина трябва да търсиш детски витамини за имунитета. Освен стимулирането на макрофагите, които се борят с микробите, дрождите Saccharomyces Cerevisiae от състава на Епикор Кидс изпълняват и друга задача. Епикор за деца на хит цена от BioMall има силни антивирусни свойства и е ефективен срещу поне 13 вида вируси.

Дрождите в Епикор Кидс съдържат редица полезни хранителни вещества за децата – калий, фосфор, калций, натрий, желязо, хром. От витамините в дрождите в Епикор за деца са открити ниацин, тиамин, рибофлавин.

Защо Епикор за деца от БиоМол?

EpiCor за деца, който предлага BioMall на много изгодна цена, е произведен от California Gold Nutrition – компания, която създава премиум клас добавки, които не съдържат ГМО, глутен или соя. Това е световно признат производител на витамини, билкови формули, пробиотични продукти и други висококачествени хранителни добавки.

Епикор Кидс е клинически проверен и признат за безопасен за деца над 4 години натурален продукт. В добавката няма изкуствени оцветители и ароматизатри, консерванти, захар, сол, глутен – затова можеш, без да се притесняваш, да използваш тази добавка като помощник за подсилване имунитета на своето дете.

Епикор за деца има антиоксидантно действие, това е една уникална, напълно натурална хранителна добавка, която усилва значително имунните функции. Клиничните опити са доказали, че Епикор е абсолютно безопасна добавка за деца, която помага да се запази балансът и оптималната работоспособност на имунната система на децата.

Епикор действа като поливитаминова добавка за деца, която осигурява широкоспектърна поддръжка за детския имунитет, това е потвърдено от научни изследвания върху действието на Епикор Кидс.

За разлика от другите добавки за повишаване на имунитета, които са екстракти или химически синтезирани съединения, Epicor за деца е природен комплекс от съставки, който е изключително полезен за имунната система в много направления.

Има няколко публикувани изследвания, които сочат, че Епикор за деца има няколко режима на действие, които влияят на много аспекти от здравето на имунната система на децата.

Какво е Епикор за деца?

EpiCor е ферментат на сушени дрожди Saccharomyces Cerevisiae, който съдържа редица съединения и полезни метаболити, такива като бета-глюкан, аминокиселини, витамини и полифеноли.

Saccharomyces Cerevisiae са богати на ценни хранителни вещества, такива като хром, селен, калий, желязо, цинк, магнезий, витамини от група В. Saccharomyces Cerevisiae влияят положително на чревната микрофлора, като предотвратяват диария и други стомашно-чревни разстройства. Saccharomyces Cerevisiae помагат да се укрепи имунитетът и да се поддържа в добро състояние нервната система.

Епикор е напълно безопасна хранителна добавка за деца. Все пак, в случай, че детето е на някакво лечение, а и като цяло, както при всяка хранителна добавка, тук също важи правилото да се консултираш с лекар, преди да започнеш да даваш на детето си Епикор.

EpiCor от California Gold Nutrition е със златна гаранция за качество, действието му е наистина осезаемо и явно, децата започват да боледуват по-рядко и да оздравяват по-бързо, а самото боледуване протича по-леко. Капсулите Епикор за деца не са големи, така че детето може да ги преглъща без проблем с вода.

Можеш да включиш добавката Епикор в ежедневието на детето си преди сезона на настинките, за да си по-спокойна, че е защитено от баналните за всеки такъв сезон симптоми на простуда и грип. Някои родители избират Епикор като профилактика с настъпването на по-студено време и съобщават, че наистина децата им не боледуват толкова често, както по-рано.

Epicor – една безопасна и ефективна хранителна добавка за подсилване на детския имунитет, която можеш да си вземеш от нас на добра цена!

Съдържание в една опаковка: 30 растителни капсули

Производител: California Gold Nutrition

Партньор: BioMall

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лошо Добро